Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський відвідає партнера Росії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відвідає партнера Росії: що відомо

Український президент готує візит до Вірменії

24 лютого 2024, 00:44
Поділіться публікацією:

Найближчим часом президент України Володимир Зеленський планує відвідати Вірменію, яка тривалий час залишалася партнером РФ. Щоправда, віднедавна відносини між країнами почали погіршуватися.  

Зеленський відвідає партнера Росії: що відомо

Зеленський може відвідати Вірменію. Фото з відкритих джерел

За інформацією співрозмовника вірменського медіа Factor, готується візит Володимира Зеленського до Вірменії, однак наразі дата візиту остаточно не погоджена.

За даними видання, зараз ведуться переговори з українською стороною щодо термінів поїздки. Попередньо очікується, що Зеленський приїде до Єревану в березні.

Зазначається, що тимчасовий повірений у справах України у Вірменії Валерій Лобач не підтвердив, але й не спростував відповідну інформацію. Валерій Лобач лише сказав, що "весна принесе багато позитивних подій у Вірменію".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає, що російська армія може здійснити новий масштабний наступ. Давид Арахамія визнав, що Україні буде непросто відбити великий наступ російських загарбників, зважаючи на дефіцит боєприпасів та особового складу в українській армії. Він визнав, що українська влада зробила помилку, коли напередодні війни не вірила у широкомасштабне вторгнення РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що наприкінці березня Силам оборони України катастрофічно не вистачатиме артилерійських снарядів, прогнозують американські посадовці. Через дефіцит боєприпасів наприкінці березня для українських військ настане "вирішальний момент", якщо Конгрес США до того часу не схвалить законопроєкт про продовження макрофінансової допомоги для України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини