Зеленський розповів, чи довіряє російській опозиції

Президент України сказав, що думає про російську опозицію

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російська опозиція за своїм світоглядом майже нічим не відрізняється від Володимира Путіна та тих, хто сидить в Кремлі. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю західним медіа, передає портал "Коментарі".

Український президент вважає, що так звана російська опозиція – ніяка не опозиція, а просто "ще один супутник Путіна, хоча й з іншим обличчям та ім'ям, але з тим самим дияволом всередині".

На думку очільника України, в Росії існує лише "штучна опозиція", яка насправді підтримує агресію Путіна і російської армії.

"Ми бачимо цих людей. Ми бачимо таку опозицію умовну або штучну, в якої з Путіним однакові погляди на війну, на світову ізоляцію РФ, на використання ядерної зброї, економіку, окупацію України", - наголосив Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок очевидно недемократичних виборів у Росії, які відбудуться у березні, Володимир Путін остаточно втратить легітимність як законний керівник держави. На думку Володимира Зеленського, це може стати переломним моментом у війні. На його думку, західний світ без нагадувань з Києва має сам розуміти, що не потрібно визнавати російські вибори через їхню недемократичність.

Також видання "Коментарі" писало, що екс-глава Генштабу ЗСУ пояснив, чому Україні треба переходити в оборону. Генерал зазначив, що він не поділяє думки тих, хто говорить, що нібито війна в Україні зайшла в глухий кут. За його словами, на фронті бувають не лише перемоги, а іноді бувають і поразки. З його слів, військовому командуванню треба подумати над тим, щоб створити відповідні оперативні угруповання, бойові порядки.