Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський представив Байдену план перемоги України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський представив Байдену план перемоги України (ВІДЕО)

Глава України ознайомив очільника США з планом перемоги

сьогодні, 00:14
Поділіться публікацією:

Під час зустрічі у Білому домі президент України Володимир Зеленський представив президенту США Джо Байдену план перемоги над Росією.

Зеленський представив Байдену план перемоги України (ВІДЕО)

Зеленський зустрівся з Байденом. Фото з відкритих джерел

У ході зустрічі глави держав обговорили деталі для посилення плану перемоги та скоординували позиції, погляди і підходи України та США.

За підсумками зустрічі президенти доручили своїм командам провести консультації щодо наступних кроків.

"Ми глибоко цінуємо те, що Україна і Америка стояли пліч-о-пліч із перших митей російського вторгнення. Ваша рішучість неймовірно важлива для нашої перемоги", — заявив Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США не бачать нічого нового у плані перемоги України, який планують обговорити Джо Байден і Володимир Зеленський, пише The Wall Street Journal. WSJ зазначає, що протягом кількох місяців Володимир Зеленський називав цей план "основою для перемоги над Росією". Однак високопоставлені американські та європейські чиновники, обізнані з пунктами плану, розповіли, що документ не пропонує чіткого шляху перемоги України в умовах, коли російські війська повільно добиваються успіху на полі бою.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Росія дозволяє собі посилювати ядерний шантаж через нерішучість західних союзників України, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. Він висловив сумніви з приводу того, що росіяни реально мають на меті найближчим часом використати ядерну зброю проти України. "Ці заяви зробили перед зустріччю, де союзники будуть вирішувати можливість використання далекобійної зброї по російській території, аби вплинути на це рішення не на нашу користь", — зазначив офіцер ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини