Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський виступив із заявою щодо втягування України у внутрішню політику США
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський виступив із заявою щодо втягування України у внутрішню політику США

Зеленський порадив українцям утримуватися від будь-якої діяльності, пов’язаної з президентськими виборами у США

8 серпня 2020, 23:55 comments1169
Поділіться публікацією:

Український президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна не втручалася у вибори будь-яких держав, зокрема США, та не дозволить цього у майбутньому. Про це глава держави написав у своєму каналі в Telegram.

Зеленський виступив із заявою щодо втягування України у внутрішню політику США

Цією заявою Зеленський прокоментував чутки, що нібито Україна бере участь у виборчих подіях в інших країнах.

"Хочу підкреслити і свою особисту принципову позицію, і фундаментальну позицію нашої держави в цілому. Ніколи й за жодних обставин неприйнятно здійснювати будь-яке втручання в суверенні вибори іншої країни", — заявив Зеленський.

Гарант запевнив, що Україна не втручається у вибори, зокрема США, щоби не завдати шкоди довірчим і щирим партнерським відносинам.

"Запобігання втягуванню нашої країни у внутрішню політику Сполучених Штатів – це питання нашої національної безпеки, — вважає Зеленський. — Тому вважаю, що громадянам України слід, м’яко кажучи, утримуватися від будь-якої діяльності, пов’язаної з президентськими виборами у США, та не дозволяти собі спробувати вирішити на цьому будь-які свої особисті політичні чи бізнесові проблеми".

Президент наголосив, що репутація України вартує більше, ніж репутація будь-кого з вітчизняних політиків, і закликав не розмінювати Україну на ситуативні зиски.

Нагадаємо, в США завили про втручання декількох країн в американські вибори: знайшли й український слід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини