Вистачило кількох днів, щоб розібратися: українці дали оцінку візиту Зеленського в США

Українці вважають візит Володимира Зеленського в США досить успішним

Соціологічна група "Рейтинг" вкотре показала, що українці гаряче люблять і підтримують чинну владу і ця любов і підтримка не падає, навіть більше — вона зростає. Саме тому більшість українців, а саме 41%, вважають візит Володимира Зеленського переважно успішним, а 7% взагалі вважають, що президент здійснив фурор у США. Як передає видання "Коментарі" про це на своїй сторінці в Facebook пише український політолог Валерій Клочок, посилаючись на соціологічні дані.

Політолог зазначає, він особисто не має підстав ставити під сумнів правдивість дослідження "Рейтингу" через брак даних для цього. Але вражає, що після фактично порожнього візиту в США його за два дні змогли українці "перетравити" та оцінити. Візит був у перших числах вересня, а опитування проводилося з 2 по 4 вересня. Втім, якщо "візит порожній, то годі й перефарбовувати". Але виявляється, що половині опитаних це подобається. Вони позитивно оцінюють порожні офіційні візити президента і це навіть додає йому в рейтингу.

"Тому, як кажуть у нас в Україні: вміла готувати, але не вміла подавати. І це точно не про нинішню владу. Подають вони добре. І неважливо, що на смак повне л**но. Головне, щоб мало вигляд хороший. Правда?" - написав політолог.

Також читайте на порталі "Коментарі" - соціологи групи "Рейтинг" дійшли висновку, що партія "Слуга народу" продовжує утримувати лідерські позиції електоральних симпатій українців і навіть трохи додала у підтримці. Загалом же п'ятірка політичних сил, які мають високі шанси потрапити в Раду у випадку виборів, не змінилася. Трохи похитнулися лише позиції партії "Сила і честь", вона тепер на межі проходить 5-відсотковий бар'єр, маючи 4,9%.