Головна Новини Політика зовнішня політика Версії викрадення судді Чауса в Молдові: спецоперація ГУР Міноборони або помста Корбана
commentss НОВИНИ Всі новини

Версії викрадення судді Чауса в Молдові: спецоперація ГУР Міноборони або помста Корбана

Існують дві основні версії викрадення судді Чауса в Молдові

4 квітня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:








Спецслужби скоро представлять Миколу Чауса в Києві, про це в ефірі телеканалу НАШ заявив адвокат Сергій Лисенко, якої пов'язаний з молдавськими адвокатами судді Чауса.

Версії викрадення судді Чауса в Молдові: спецоперація ГУР Міноборони або помста Корбана

Версії викрадення судді Чауса в Молдові. Фото: rbc.ua

В ефірі обговорювалося хто і з якою метою викрав суддю Чауса в Молдові.


В ефірі обговорювалися дві версії події, зокрема, помста Геннадія Корбана, який був засуджений суддею Чуасом і отримав тюремний термін, і спецоперація української розвідки головним розвідувальним управлінням Міністерства оборони з метою доставки судді Чауса на Україну для надання свідчень.

"Зараз це невідомо. Вже є відеоматеріали в мережі інтернет. Там є особи, які можна встановити. Якщо вони мають відношення до наших українських правоохоронців і це була їх спецоперація, то всіх їх можна буде встановити", — відповів адвокат Лисенко на питання: "хто викрав Чауса".

Він також висловив упевненість, що за день — два Микола Чаус з'явиться в правоохоронних органах і ефірах, і все пояснить.

Раніше Геннадій Корбан був одним з перших хто публічно відреагував на інформацію про викрадення судді Чауса в Молдові.

"Щодо зникнення судді Чауса в Молдові. Хотілося б вірити, що викрадення судді Чауса в Кишиневі здійснили українські спецслужби, будь то НАБУ, Гурме, або ще хто-небудь. Якщо це так, то зніму капелюха .... " — написав Корбан на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так само він запропонував всі свої можливості, в тому числі фінансові і організаційні, для надання спецслужбам будь-якого роду підтримки та участі в пошуку втікача судді.

"Мені зрозуміла в чому його зацікавленість — це особиста помста. Допомагати знайти Миколу Чауса на території України не в його інтересах, оскільки тоді його показання будуть дискредитовані", — пояснив мотиви публічних заяв Корбана Сергій Лисенко в ефірі телеканалу"НАШ".

Нагадаємо раніше ЗМІ повідомили, що затриманий за підозрою у хабарництві скандальний суддя Микола Чаус був викрадений в Молдові. Про викрадення стало відомо 3 квітня 2021 року. Викрадення судді потрапило на відео, яке розповсюдили в Мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вальдемар

5 квітня 2021, 07:40

Если выкрали укр.службы то как потом украина сможет обвинять в терроризме,бандитизме если они с ними заодно.


Новини