Головна Новини Політика зовнішня політика У Кремлі розповіли, коли Путін назве свого наступника
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, коли Путін назве свого наступника

Наступним президентом Росії стане той, за кого проголосує російський народ, зазначив Пєсков

17 грудня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

Спікер російського очільника Дмитро Пєсков зробив заяву, що президент РФ Володимир Путін ще не прийняв остаточне рішення, чи йтиме на вибори у 2024 році.  Більше всього, буде рекомендувати кандидатуру  свого наступника. Про це повідомляє російське медіа  РИА Новости.

У Кремлі розповіли, коли Путін назве свого наступника

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Зокрема, Дмитро Пєсков повідомив, що вибираючи такого кандидата, він буде мати право обґрунтувати свій вибір.

"Напевно у президента  будуть колись свої переваги щодо когось і напевно він цього когось порекомендує", — висловив припущення  спікер.

При цьому, прессекретар Кремля наголосив, що майбутнім очільником РФ буде той,  кого виберуть  росіяни.

Важливо, що спікер також сказав, що теперішній очільник Росії має право висувати свою кандидатуру  під час майбутніх президентських виборів 2024 року. Але, чи погодиться він на це, поки не відомо. Як резюмував Дмитро Пєсков,  теперішній глава РФ ще  не визначився, чи буде він балотуватися.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Пєсков назвав найгірший сценарій, пов'язаний з Україною.Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає, що членство України в НАТО стане найгіршим сценарієм для Росії. Дмитро Пєсков знову нагадав про "червоні лінії" Кремля, які безпосередньо пов'язані з прагненням України приєднатися до Північноатлантичного альянсу. Якщо ці "лінії" буде перейдено й Україна спробує стати членом НАТО, то Росія залишає за собою право діяти на свій розсуд, тому що питання безпосередньо пов'язане з гарантіями безпеки для громадян РФ. Пєсков нагадав, що російській армії була віддана команда наближатися до кордонів України тільки в той момент, коли проводилися масштабні військові навчання НАТО на території сусідньої країни.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини