У Кремлі не розуміють, навіщо Зеленському розшифровка Мінських угод

Москва вважає, що українська сторона намагається всіляко затягнути сам процес виконання Мінських угод

Офіційна Москва відреагувала на заяву президента Володимира Зеленського, який вчора в Станиці Луганській заявив про необхідність детально розшифрувати кожний пункт Мінських угод для розуміння, який з них можливий для виконання українською стороною, а який - неприпустимий. Про це повідомляють РИА-Новости.

Так, в Кремлі щиро дивуються, "що там розшифровувати, адже і так все зрозуміло".

"Важко сказати, що там можна розшифровувати, тому що написано все досить просто. І документ містить вичерпні формулювання. Контакти будуть продовжуватися", - зазначив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

При цьому офіційний представник Путіна заявив, що Київ всіляко затягує фактичний перехід до виконання своїх обов'язків, прописаних у документі, і намагається змусити світову громадськість засумніватися в Мінську-2, який є "наріжним каменем" у процесі врегулювання ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін не бачить необхідності в проведенні нормандської зустрічі у Берліні, оскільки не бачить прогресу в дотриманні Мінських угод.