Путін вирішив стати добровольцем у випробуванні вакцини від COVID-19

Він погодився випробувати на собі назальну вакцину від російського виробника

Очільник РФ Володимир Путін сказав, що готовий випробувати на собі нову назальну вакцину від ковіду, яку розробив російський Центр ім. Гамалеї. Про це інформує ТАСС.

Путін заявив про це в неділю, 21 листопада, коли спілкувався з заступником керівника цього центру Денисом Логуновим.

У РФ після відповідних клінічних досліджень мають на меті запровадити назальну форму вакцини від ковіду. Але поки для участі в експерименті потрібно підписати документи, в яких погодитись на такі випробування. Очільник Кремля зазначив, що зробить це сьогодні.

Розмовляючи з російським вченим, Путін розповів, що пройшов цієї неділі ревакцинацію від коронавірусу, вакцинувавшись російським препаратом "Супутник Лайт" і відчуває себе добре. Російський президент вже зробив третє щеплення від коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Маломуж розповів, чи ризикне Путін піти у наступ.Ситуація біля українських кордонів, де Росія все більше зосереджує війська, продовжує турбувати світову спільноту. Голова комітету Сенату США з міжнародних відносин Боб Менендес навіть виступив з ініціативою внести до проєкту оборонного бюджету країни поправку, якою прописуються нові санкції проти Росії у тому випадку, якщо вона продовжить свою агресію проти України та зважиться на вторгнення. Інформацію про концентрацію російських військ біля українських кордонів дає розвідка США та легалізує через центральні ЗМІ – The Washington Post, Rolitico тощо. Щоб показати, що є привід для занепокоєння і Заходу, й Україні. І що може йтися не просто про концентрацію військ, а й можливий початок військових дій.