Путін розповів, чим планує займатися після того, як піде

Бізнес йому не цікавий

Президент Росії Володимир Путін розповів про те, чим планує займатися на пенсії після того, як піде з великої політики. Під час онлайн-зустрічі з російськими студентами він розповів про свої плани й відразу зазначив, що бізнесом займатися не збирається, про це повідомляє Telegram-канал "Кстати".

Путін розповів, що після того, як покине пост, він хоче працювати в "Абрау-Дюрсо" (російська компанія в Краснодарському краї) на підприємстві з виробництва вин, як радник або правознавець.

Він сказав, що його радником є Борис Титов, який володіє компанією "Абрау-Дюрсо", і можливо, після відходу з поста президента, він піде радником до Титова на підприємство. Однак Путін зазначив, що може піти не як бізнесмен, а як фахівець в правовому полі.

Також Путін сказав, що зараз в РФ прийняли закон про виноробство і він "починає потроху в цьому розбиратися".

В кінці він підкреслив, що бізнес ніколи його не цікавив, проте не тому, що це погано, а через відсутність інтересу.

На тій же зустрічі один зі студентів запитав Путіна про розслідування Навального, де той показав палац президента РФ в Геленджику.

Путін відповів жартом фразою "нудно, дівчатка" і заявив, що самого розслідування не бачив (через брак часу), а все, що було показано в фільмі Навального ніколи не належало йому, його друзям або його сім'ї.

Володимир Путін є президентом з 1999 року, крім періоду 2008-2012 років, коли президентом був Дмитро Медведєв, а сам Путін займав пост прем'єра.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що російський журналіст Олександр Невзоров заявив, що в палаці Путіна в Геленджику буде чудовий пансіонат для ветеранів АТО.