Головна Новини Політика зовнішня політика Чому переговори по Донбасу не можуть проводитися в Мінську — Кравчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому переговори по Донбасу не можуть проводитися в Мінську — Кравчук

Україна відмовляється від Білорусі і буде шукати новий майданчик для роботи ТКГ з питань Донбасу

27 травня 2021, 11:59
Поділіться публікацією:

Більшість останніх подій, пов'язаних із Білоруссю та політикою Лукашенко доводять загострення впливу Росії на цю країну. Саме тому, за словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ Леоніда Кравчука, Україна не може продовжувати переговори щодо Донбасу в Мінську. Заяву політика передає "Сегодня".

Чому переговори по Донбасу не можуть проводитися в Мінську — Кравчук

Кравчук заявив про відмову від переговорів у Мінську. Фото: РИА Новости

Кравчук впевнений, що російська влада зараз катастрофічно впливають на політику в Білорусі. Це може мати негативні наслідки для війни на Донбасі та інших внутрішньо-українських процесів.

Також екс-президент нагадав, що Україна відмовилася від авіасполучень з Білоруссю через останні агресивних дій невизнаного глави РБ Олександра Лукашенка. На думку Леоніда Кравчука, не визнана світом білоруська влада діє в "кращих" диктаторських традиціях.

Це, запевняє політик, жодним чином не може поєднуватися з боротьбою за мир і закінченням війни на сході України. Саме тому вітчизняна делегація приступає до пошуків нового майданчика для переговорів Тристоронньої контактної групи з питань Донбасу.

Повідомляється, що українська сторона нібито буде співпрацювати в цьому плані з іншими учасниками переговорів. Особливу увагу приділять пропозиціям, які озвучать представники місії ОБСЄ.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, які прогнози щодо розвитку військової ситуації на Донбасі вже цього літа роблять українські експерти. У нашому матеріалі ви дізнаєтеся, чому, на думку полковника запасу Олега Жданова, Україна в найближчому майбутньому чекають справжні "гойдалки" із затишшям та ескалацією.

Також на порталі ми розповідали, чому в Росії вважають, що Україна перекидає свою відповідальність за ситуацію в східних регіонах на Кремль. Більше подробиць — у нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини