Головна Новини Політика зовнішня політика Оточення Зеленського розповіло, про що спілкувався український президент з Трампом
commentss НОВИНИ Всі новини

Оточення Зеленського розповіло, про що спілкувався український президент з Трампом

Дональд Трамп хотів використати Україну в своїх політичних цілях

31 січня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Оточення президента України Володимира Зеленського розповіло, про що спілкувався глава держави з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляє видання The Washington Post.

Оточення Зеленського розповіло, про що спілкувався український президент з Трампом

Дональд Трамп хотів використати Україну в своїх цілях - подробиці. Фото: cdni.rt.com

За словами соратників очільника держави в липні 2019 року Зеленський отримав привітання з перемогою "Слуги народу" на парламентських виборах від Дональда Трампа.

Саме ця розмова заклала початок серйозному скандалу, який вибухнув в Америці. Виявляється, що окрім привітань Трамп разом зі своїм адвокатом наполегливо рекомендували Зеленському почати розслідування діяльності Данкана Хантера — сина Джо Байдена, щоб знайти там корупційні випадки.

Відтак головною метою адвоката Рудольфа Джуліані стало залучення президента України до підриву репутації сім'ї теперішнього президента США Джозефа Байдена.

Як повідомляють соратники Зеленського, тон у Джуліані був далеко не ввічливий. Українська верхівка відмовилася брати участь в політичній афері.

Після цього контакт з американським Главою так і не вдалося налагодити. А подальші дзвінки були сухими. За словами The Washington Post верхівка США була вже не зацікавлена в подальших стосунках з Україною.

Деякі помічники Зеленського зараз впевнені, що переговори Рудольфом Джуліані були великою помилкою. Проте уникнути спілкування не можна було, відповісти на пропозицію адвоката президента США — також. Припускається, що якби Зеленський все-таки виконав рекомендацію Трампа, хід політичних подій в Америці був би зовсім іншим.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що сенат США погодив терміни імпічменту Трампу. Деталі справи можете прочитати в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини