Ніколи не буду маріонеткою країни-агресора, - нардеп Дубинський прокоментував санкції проти нього

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський заявив, що його відповідь буде носити юридичний характер

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський заявив, що він ніколи не втручався у вибори в інших країнах.

Таким чином, він відреагував на введення проти нього і ряду інших українців санкцій з боку США. На своїй сторінці в "Фейсбуці" нардеп уточнив, що "ніколи не буде маріонеткою для країни-агресора або для євроатлантичних партнерів".

Дубинський назвав помилковими звинувачення про його зв'язки з нардепом Андрієм Деркачем.

"Я ніколи не втручався у вибори в інших державах, в тому числі і американські вибори і ніколи не мав відношення до оприлюднення або іншим подібним діям так званих плівок Порошенко-Байдена. І це все прекрасно знають", - написав він.

Також Дубинський заявив, що його відповідь буде носити юридичний характер.

"Що стосується моїх подальших дій, то ці дії з даного питання будуть відповідними, вони будуть носити юридичний характер", - підкреслив він.

Політик також висловив жаль, що деякі посадові особи США користуються брехливими доносами аферистів, які фактично сприяє корупції в Україні.

"За право мати незалежну позицію, яка пов'язана з відстоюванням інтересів українського народу, можна випробувати тимчасові незручності і тимчасово побувати в таких списках", - написав він.

Нардеп зазначив, що це лише початок великого і складного шляху по відстоюванню українських національних інтересів.

"Саме це я зобов'язаний робити для тих виборців, які довірили мені право і обов'язок бути народним депутатом України, а не представляти інтереси транснаціональних корпорацій і інших паразитів на тілі багатостраждального українського народу. Я ніколи не буду маріонеткою для країни-агресора або для наших євроатлантичних" партнерів ". Борімося - поборемо!" - резюмував він.

Нагадаємо, амеріканський уряд запровадив санкції проти низки громадян і організацій України через втручання в президентські вибори в США.