На тлі заяв Арахамії євродепутат запідозрила українську владу у вживанні наркотиків

Європейська депутатка Віола фон Крамон не оцінила пасаж голови парламентської фракції «Слуга народу» Давида Арахімії про те, що Захід та США «сіють паніку»

Депутата Європарламенту від Німеччини Віолу фон Крамон обурили слова голови фракції "Слуга народу" Давіла Арахамії, який розкритикував позицію США за те, що ті сіють паніку в Україні через можливе вторгнення Росії в Україну. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише сайт телеканалу "Еспресо ТВ".

За такі заяви євродепутат запідозрила Давида Арахамію у вживанні наркотичних засобів, засумнівавшись у адекватності реакції народного депутата на ті виклики та загрози, які стоять перед Україною.

Політик поцікавилася у Twitter, чи всі представники офіційної влади в Україні перебувають під дією наркотиків, коли публічно роблять такі заяви. Інакше пояснити мовні звороти Давида Арахімії депутат не змогла.

Зазначимо, 29 січня лідер "Слуги народу" у Верховній Раді заявив, що йому незрозуміло, звідки панічні настрої у західних ЗМІ, а також політичних колах Заходу, де відверто сіють паніку щодо можливого російського вторгнення, підготовка якого не підтверджується даними розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський дав велику прес-конференцію для західних ЗМІ, головна посилка якої була до західних політиків – перестати сіяти паніку навколо інформації про можливе вторгнення російських військ в Україну, що дуже сильно б'є по економіці країни. Також глава держави закликав Захід не робити заяви, а конкретними кроками покарати Росію, ввівши вже зараз санкції. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детальніше розібрали меседжі президента.