Головна Новини Політика зовнішня політика Місцеві вибори: ЦВК провела реєстрацію перших іноземних спостерігачів
commentss НОВИНИ Всі новини

Місцеві вибори: ЦВК провела реєстрацію перших іноземних спостерігачів

Наявність іноземних спостерігачів забезпечить максимум демократичності і відкритості на голосуванні

24 вересня 2020, 21:48
Поділіться публікацією:

Центральна виборча комісія акредитувала перших 28 офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій на місцевих виборах, які відбудуться в Україні 25 жовтня. Про це повідомляє прес-служба ЦВК .

Місцеві вибори: ЦВК провела реєстрацію перших іноземних спостерігачів

"На місцевих виборах акредитовано 8 офіційних спостерігачів від двох іноземних держав і 20 — від двох міжнародних організацій", — зазначено в повідомленні.

ЦВК, зокрема, акредитувала дев'ять спостерігачів — від Європейської мережі організацій з моніторингу виборів, 11 — від Українського конгресового Комітету Америки, чотири — від Словаччини та чотири — від Іспанії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Михайло Добкін має намір балотуватися в мери Харкова, хоча двома місяцями раніше заявляв амбіції міського голови в Києві.

"Воістину кажуть: людина припускає, Бог має в своєму розпорядженні. Не хочу тут багато писати про мотиви і причини такого рішення. Скажу лише одне, бажаю Геннадію Кернесу якнайшвидшого одужання і повернення до рідного Харкова", — зазначив Добкін у своєму повідомленні, пообіцявши, що всі подробиці розповість в телешоу на одному з українських каналів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини