Головна Новини Політика зовнішня політика Михайло Погребинський: "Є можливість донести до лідерів Німеччини і Франції реальний стан справ в Україні"
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайло Погребинський: "Є можливість донести до лідерів Німеччини і Франції реальний стан справ в Україні"

Український політолог дав пораду, як "включити" лідерів Європи в українське питання

23 червня 2020, 15:40 comments1090
Поділіться публікацією:

Політолог Михайло Погребинський заявив, що Міжпарламентський діалог "нормандському форматі", який запропонував народний депутат, голова партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук, дає можливість лідерам Німеччини і Франції зрозуміти реальний стан речей в Україні. Про це він сказав у програмі "Міжнародна панорама" на телеканалі ZIK.

Михайло Погребинський: "Є можливість донести до лідерів Німеччини і Франції реальний стан справ в Україні"

Михайло Погребінський. Фото: Liga.Net

"Парламентський діалог – це дуже важлива ініціатива, і насамперед це пов'язано з тим, що ми переживаємо такий момент в європейській — і не тільки — історії, коли українська тема не дуже цікава, не дуже важлива, вона знаходиться на периферії. Хоч там їздять різні делегації – то Козак, то Єрмак в Париж, Берлін, але реально якогось включення лідерів Європи, які брали на себе якісь зобов'язання, немає", — сказав Погребинський.

З іншого боку, політолог зазначив, що сумнівається в ефективності роботи Олексія Рєзнікова. "Сумніваюся, що вони прочитали звернення віце-прем'єра з реінтеграції, а він у нас такий є, який розповідає про те, як він буде ділити суспільство на невизнаних територіях з допомогою особливої судової реформи, – одних карати, інших вичищати. Тобто цю маячню, яку він ніс, треба прояснити. Мне здається, що спілкування з депутатами Німеччини і Франції дає можливість лідерам цих країн зрозуміти контекст, в якому відбувається ситуація в Україні", – резюмував Погребінський.

Раніше "Коментарі" опублікував заяву лідера "ОПЗЖ" Віктора Медведчука про те, кого підтримує Захід в українському питанні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини