Головна Новини Політика зовнішня політика Медведчук: "Договір Порошенка з ЄС про вільну торгівлю впустив економіку України нижче дна"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: "Договір Порошенка з ЄС про вільну торгівлю впустив економіку України нижче дна"

Лідер політради "ОПЗЖ" Віктор Медведчук закликав нову владу поміняти курс торгових взаємовідносин України

1 червня 2020, 17:47 comments1317
Поділіться публікацією:








Договір про зону вільної торгівлі з Євросоюзом себе вичерпав, економічний курс потрібно міняти. Про це заявив голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук в ефірі телеканалу "112".

Медведчук: "Договір Порошенка з ЄС про вільну торгівлю впустив економіку України нижче дна"

За словами нардепа, продовження умов даного договору просто доб'є українську економіку, яка з моменту підписання в 2014 році, не наростила потужності, не створила інвестиційний клімат.

"Сьогодні, коли ми опинилися у цій ямі, нижче дна, якщо говорити про економічний розвиток, то уряд, який поставлено сьогодні президентом Зеленським, має визнати, що Курс, прийнятий ще Порошенко себе вичерпав. Курс, який йде в рамках зони вільної торгівлі з ЄС, погодженої в 2014 році і вступила в силу з січня 2016 року, призвів економіку в той стан, який ми відчували останні роки. Нібито було зростання 2-3-4%, але це зростання не давав нічого в питаннях добробуту. Більше того, за цей час житлово-комунальні тарифи зросли на 600%", — заявив Медведчук.

Також він додав, що будь-яке зниження цін — це всього лише наслідок світового падіння ціни на нафту і газ, але Україна не в змозі себе захистити перед світовою кризою з-за повного виснаження резервів за час дії Курсу вільної торгівлі.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в західній пресі відреагували на напад праворадикальних сил на офіс партії ОПЗЖ в Києві.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини