Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба заявив, що Україна готова до масштабної війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба заявив, що Україна готова до масштабної війни з Росією

Глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що Україна готова до масштабної російської агресії

19 квітня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україна готова до масштабної російської агресії, при цьому наша країна буде проводити її як дипломатичним, так і військовим шляхом. Про це він повідомив у коментарі виданню "РБК-Україна".

Кулеба заявив, що Україна готова до масштабної війни з Росією

Вiйна на Донбасi

За його словами, досвід 2014 року навчив нашу країну кільком простим істинам. Першою є той факт, що від Росії можна чекати чого завгодно, другою ж те, що коли ми прогнозуємо дії Москви, то необхідно готуватися заздалегідь і не давати заставати себе зненацька.

Він зазначив, що як тільки Росія почала масово стягувати війська до східних кордонів України, наша держава почала активну міжнародну роботу для того, щоб консолідувати підтримку партнерами. Міністр заявив, що у пропаганду Кремля про те, що Україна нібито готує наступ на Донбасі, ніхто не повірив.

Кулеба підкреслив, що нині не 2014 рік, тому Україна готова до будь-якого варіанту розвитку подій і не дасть застати себе зненацька, які б не були плани у Кремлі.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької й Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Росія ж свою участь у конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах попри численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що може вплинути на Володимира Путіна.

Читайте також, на що готовий Зеленський для завершення війни на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

19 квітня 2021, 10:38

А что там готовиться, нам только флот надуть и в оба годных литака керосин залить, вот и вся подготовка. Главное не забыть халоши у штанов подвязать. Чтоб лайно не выпадало.


Новини