Кулеба розповів про союзників України, які змусять Кремль заплатити високу ціну

У МЗС України нагадали Росії про хартію про партнерство України та США

Київ та Вашингтон цього тижня направлять до Москви чіткий сигнал. Цей сигнал означатиме, що згідно з хартією про партнерство України та США Росії доведеться заплатити високу ціну за свої агресивні дії. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву глави МЗС України Дмитра Кулеби в ефірі ТРК "Україна".

Дипломат зазначив, що Росія не припиняє спроб влаштовувати нові і нові провокації, домагаючись дестабілізації ситуації в Україні. У ситуації, впевнений Дмитро Кулеба, має велике значення об'єднання України та США протистояння з Росією. Цей сигнал мають отримати у Москві.

За словами міністра, у Кремлі мають вже зрозуміти, що Україна сьогодні сильна і має дуже хорошу підтримку. Україна має надійних союзників, які у разі відновлення агресивних дій з боку Москви здатні змусити Кремль заплатити згодом високу ціну.

Читайте на порталі "Коментарі" - експерти розповіли, чому Україні та НАТО настав час звірити годинник, адже в Альянсі постійно заявляють, що політика відчинених дверей не змінилася, а насправді в НАТО тепер все частіше дивляться на Москву, а не на Київ. І ухвалюють рішення з огляду на позицію Кремля. Тому членство України в НАТО найближчим часом неможливе.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Кулеба розповів, що через схвильованість з приводу "Байракторів" на Донбасі Німеччина та Франція не побачили найважливішого на сході України. Україна намагається оборонятися, тоді як її вороги атакують, застосовуючи заборонені Мінськими угодами види зброї.