Кравчук пообіцяв особисто вбивати росіян, які нападуть на Україну

За словами першого президента, стріляє він добре

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук пообіцяв особисто вбивати росіян, якщо вони вирішать почати масштабну війну проти нашої країни. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, якщо Росія влаштує масштабну військову агресію проти України, то він, не дивлячись на свій вік, готовий захищати країну і свій будинок зі зброєю в руках, вбиваючи ворогів. Кравчуку на сьогодні 87 років.

Він зазначив, що у нього почищено і готово зброю, а місця в будинку пристріляні, а він сам дуже добре вміє стріляти. Кравчук заявив, що він буде стріляти до останнього, поки може тримати зброю в руках. Також перший президент сказав, що не кликав до себе додому жодного "сучого сина".

Голова української делегації сказав, що він готовий вбити того, хто прийшов зі зброєю в його будинок без запрошення і його не хвилює, що буде далі. Він розповів про те, що минулого року на полюванні влучив у ціль зі 150 метрів з першого пострілу.

Довідка: Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. За час перебування на цій посаді він встиг запропонувати план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який назвали планом Кравчука. Він передбачав проведення виборів в ОРДЛОУ в березні 2014 року і виведення всіх збройних формувань.

До Кравчука українську делегацію очолював другий президент України Леонід Кучма з 2015 по 2018 рік і з 2019 по 2020. Саме він підписав другі мінські угоди з боку нашої країни.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Донбасу загрожує ще одна катастрофа.

Читайте також про те, що окупанти в Криму хочуть судити Порошенка.