Хто допоможе Україні побудувати нове житло для внутрішніх переселенців

В рамках міжнародного проєкту також планують побудувати житло для учасників ООС

Кабінет Міністрів України затвердив законопроєкт про ратифікацію рамкової угоди між нашою країною та Туреччиною щодо розбудови інфраструктури, призначеної для певної цільової групи. Про це повідомляє прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі.

За його словами, обидві країни співпрацюватимуть у сфері будівництва житла для представників кримськотатарського народу, вимушених переселенців із тимчасово окупованих територій та учасників операції Об’єднаних сил.

"Уряд затвердив законопроєкт про ратифікацію відповідної угоди. Підтримка в залі парламенту та подальша її імплементація дозволять пожвавити процес будівництва житла та покращити умови проживання й добробуту громадян", - додав Шмигаль.

Нагадаємо, що президент Туреччини Реджеп Ердоган під час зустрічі у квітні 2021 року поскаржився українському лідеру Володимиру Зеленському на погрози з боку Росії.

Як стало відомо, Кремль вдається до залякувань через надання військової підтримки Україні. Всі деталі дізнавайтеся у нашому матеріалі на цю тему.

Додамо, що найближчим часом до України надійде партія сучасних безпілотників від турецької компанії Bayraktar. Ці бойові ударні безпілотники фактично паралізували вірменську армію під час азербайджано-вірменської війни.

Також "Коментарі" повідомляли, коли в Україні вакцинують жителів ОРДЛО. Пріоритетно в МОЗ хочуть вакцинувати жителів ОРДЛО і Криму старше 65 років. Вакцинація відбуватиметься в пунктах на території Донецької, Луганської та Херсонської областей. Інші деталі дізнавайтеся з нашої публікації.