Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак і Кулеба відразу з Берліна вирушать в Париж
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак і Кулеба відразу з Берліна вирушать в Париж

Глава Офісу президента і МЗС слідом за послом від РФ з питань Донбасу Дмитром Козаком вирушили до західних учасників "норманда"

2 червня 2020, 19:42 comments1322
Поділіться публікацією:

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відразу після сьогоднішнього візиту до Берліну, найближчим часом також мають намір відвідати Париж. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Єрмак і Кулеба відразу з Берліна вирушать в Париж

Як відзначив глава МЗС Дмитро Кулеба, він з колегою почав шлях для проведення переговорів з мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

Відзначається, що обидва чиновники запланували візити до керівництва Німеччини і Франції відразу після візиту посла від Кремля з питань врегулювання збройного конфлікту на Донбасі Дмитра Козака до Берліна на зустріч з заступником канцлера ФРН Ангели Меркель.

"Очевидно, що справа зрушить з місця, якщо буде конструктивна взаємність з боку Росії. Тому і знадобилася берлінська зустріч. До речі, саме за цією логікою мій німецький колега міністр Маас (глава МЗС Німеччини, — прим. ред.) зміг після мого з ним розмови залучити до переговорів у нормандському форматі главу МЗС Росії Лаврова. Україна знала про цей візит Козака заздалегідь і буде знати про те, як він пройшов. У нас з партнерами діє правило — ми нічого не вирішуємо за спиною один одного. Тому ні про які іграх за нашою спиною не йдеться", — позначив тоді Кулеба, додавши, що Україна вдячна німецькій стороні за зусилля по залученню Росії до діалогу та пошуку конструктиву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини