Це сталося: Лукашенко на нараді з силовиками назвав Україну новою загрозою

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко визначився зі своїм ставленням до України. Тепер бачить в сусідній країні загрозу

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів нараду з силовиками. В ході наради "Батька" дав зрозуміти, що загрозою для Білорусі Україна стала після того, як офіційний Київ почав проводити "антинародний курс" і підтримувати політику конфронтації, забуваючи про інтереси власного народу. Про це інформують "Коментарі", цитуючи пресслужбу Олександра Лукашенка.

Олександр Лукашенко зазначив, причиною для розширеної наради силового блоку стали ті загрози, які спостерігаються не тільки на кордоні країни, а й за її межами. Лукашенко підкреслив, що його, як і раніше, турбує політика, яку проводить НАТО в західному напрямку. Окремо самопроголошений президент попросив силовиків прокоментувати позицію України й ситуацію, яка склалася в сусідній країні.

Як завжди, Лукашенко зробив акцент на тому, що українці — це близький білорусам народ, ось тільки українська влада зайняла сьогодні "антинародний курс", який не може підтримувати Мінськ. При цьому не має значення курс, який вибрав Київ, важливо те, що влада України сповідують політику конфронтації й це не може не турбувати Білорусь, адже така політика несе додаткові загрози. За словами Олександра Лукашенка, раніше такої загрози з боку України не існувало і не було приводу для занепокоєння. Тепер же ситуація кардинально змінилася.

Читайте також матеріал порталу "Коментарі" про те, як Олександр Лукашенко шантажує Європейський Союз мігрантами, відкриваючи кордони перед нелегалами, змушуючи владу Литви серйозно нервувати й просити допомоги інших країн Європейського Союзу.