Аваков розповів про ставлення Путіна до незалежної України

Глава МВС розкрив подробиці переговорів Зеленського і Путіна

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про ставлення президента Росії Володимира Путіна до незалежності України, а також розкрив деталі переговорів Президента України Володимира Зеленського з Кремлем в грудні 2019 року. Про це він повідомив в інтерв'ю на телеканалі "1 + 1".

За словами Авакова, Путін вважає нонсенсом існування української незалежної держави. Він зазначив, що був повністю впевнений в тому, що на нормандської зустрічі в грудні 2019 року президент України Володимир Зеленський не зможе ні про що домовитися з Володимиром Путіним.

Глава МВС зазначив, що Зеленський був дуже серйозно налаштований на ведення переговорів. Він назвав президента України людиною з критичним складом розуму і заявив, що Зеленський зрозумів даремність спроб домовитися з Кремлем.

Аваков висловив надію, що та модель поведінки, яку зараз демонструє Володимир Зеленський є щирою.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

Сама Росія свою пряму участь в конфлікті заперечує і називає себе "посередником", а не стороною, незважаючи на численні докази вторгнення на територію України.

За час конфлікту на Донбасі загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Перша і остання зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна відбулася 9 грудня в Парижі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що може змусити Путіна піти з Криму.

Читайте також, що обіцяв Байден під час анексії Криму Росією.