Головна Новини Політика зовнішня політика Актрисі російського шоу Comedy Women дозволили в'їзд в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Актрисі російського шоу Comedy Women дозволили в'їзд в Україну

Російська телеведуча і актриса Катерина Варнава з 2017 року перебувала у списку осіб, які загрожують національній безпеці України

17 червня 2020, 00:42 comments1516
Поділіться публікацією:

Міністерство культури України виключило російську телеведучу і актрису комедійного жанру Катерину Варнаву зі списку осіб, яким заборонений в'їзд в Україну. Про це повідомляється в документі, який опублікований на сайті відомства.

Актрисі російського шоу Comedy Women дозволили в'їзд в Україну

Так, в Мінкульті відзначили, що оновлений список персон "нон-гратта" вже без Варнави був складений на підставі звернення Служби безпеки України.

Зазначимо, що Катерина Варнава до заборони перетинати кордон з Україною працювала ведучою у шоу "Хто зверху?" разом з українським колегою Сергієм Притулою на "Новому каналі". Після того, як на початку 2017 року актриса разом з колективом Comedy Women нібито відвідала аннексированный Крим, СБУ додало її ім'я в список осіб, що загрожують національній безпеці, в'їзд Варнаві заборонили, а зйомки розважальної програми припинилися.

Пізніше сама актриса неодноразово розповідала, що не відвідувала Крим, а внесення її в "чорний список" в Україні був їй незрозумілий за своїми мотивами, також таке рішення оскаржило і керівництво "Нового каналу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини