Головна Новини Політика вибори Зірка "95 кварталу" Олена Кравець розповіла про свої амбіції в політиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "95 кварталу" Олена Кравець розповіла про свої амбіції в політиці

Останнім часом все частіше з'являються чутки про те, що актриса "95 кварталу" Олена Кравець має намір балотуватися в мери Києва

24 червня 2020, 14:38 comments2157
Поділіться публікацією:

Актриса шоу "Квартал 95" Олена Кравець відповіла на усілякі плітки, що збирається поборотися за крісло мера Києва на найближчих місцевих виборах, які пройдуть у жовтні. Свою позицію артистка написала на своєму акаунті Instagram.

Зірка "95 кварталу" Олена Кравець розповіла про свої амбіції в політиці

За словами Кравець, політика їй нецікава і ніяких політичних кроків робити вона не має наміру.

"Я нікуди не збираюся. Ні в які мери, міністри і ось це ось все", — сказала колишня колега по сцені президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що шоумен і телеведучий Сергій Притула також відповів на чутки про те, що збирається заявити свою кандидатуру на голову Київської міської державної адімністрації.

"Я не готовий вам зараз, відверто кажучи, давати якийсь ексклюзив і говорити, що так чи говорити, що категорично ні. Я зараз перебуваю в ситуації, коли мені багато чого треба обміркувати і зважити. І я буду дуже вдячний, якщо мене не будуть "пушити" до передчасних прийняттям будь-яких рішень. Я завжди намагаюся у своєму житті добре зважувати, перш ніж робити якісь кроки.", — позначив гуморист.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини