Верещук викликає Кличка на громадські дебати

Політик заявила, що на цей момент відкрито 28 кримінальних проваджень, в які так чи інакше залучений Кличко

Народний депутат від фракції "Слуга народу" і кандидат в мери Києва Ірина Верещук переконана, що кияни заслуговують дебатів. У зв'язку з цим політик викликала на публічні дебати нинішнього міського голову Віталія Кличка. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

"Я користуючись нагодою запрошую пана Кличка на дебати. Було б дуже важливо, щоб всі виборці почули, і ми змогли один одному поставити питання. І все б побачили, чи був він ефективним мером чи ні. Це одразу видно", - сказала Верещук.

Політик також сказала про те, що на цей момент відкрито 28 кримінальних проваджень, в які так чи інакше залучений Кличко.

"Його викликають як свідка, можливо, він отримає підозру. Але це питання до правоохоронних органів, і вони повинні їм займатися. Велика частина виробництв відкрита за останній рік, - розповідає Ірина Верещук. - Є підстави вважати, що, наприклад, на Подільсько-Воскресенському мосту розкрадалися кошти, і був залучений пан Кличко, який ставив підписи і так далі. Я, як народний депутат, зробила депутатське звернення на ім'я пана Авакова".

Нагадаємо, Ірина Верещук закликає чиновників не скаржитися, а працювати.