Головна Новини Політика вибори Соціологи підрахували, який відсоток українців готовий на президентських виборах проголосувати за Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціологи підрахували, який відсоток українців готовий на президентських виборах проголосувати за Зеленського

Третина українців готова знову проголосувати за Зеленського

2 липня 2020, 14:54 comments1495
Поділіться публікацією:

Якби вибори президента України відбулися сьогодні, то за Володимира Зеленського готові проголосувати 34,6% виборців. Про це свідчать дані опитування соціологічної групи "Рейтинг".

Соціологи підрахували, який відсоток українців готовий на президентських виборах проголосувати за Зеленського

На другому місці за симпатіями українців йде п'ятий президент країни Петро Порошенко (11,4%), на дві десятих менше у Юрія Бойка, далі йдуть Юлія Тимошенко та Ігор Смешко. Варто відзначити, що 15% опитаних ще не визначилися з кандидатом, а 4% — підтримують інших політиків.

У ході дослідження соціологи опитали більше двох тисяч українців у різних регіонах країни. Похибка опитування — 2,2%.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Президент України Володимир Зеленський провів перше засідання Національної ради реформ за участю керівництва Кабінету Міністрів і Верховної Ради. Президент звернув увагу на те, що наша країна має потребу у судовій реформі, так як в Україні залишається актуальним питання справедливості і безпеки. Крім того, під час засідання особливу увагу приділили питанню необхідності доступних кредитів для населення, реформування податкової системи, прискорення приватизації, відзначив позитивний прогрес у сфері діджиталізації і успіхи в області інфраструктури, зокрема в реалізації проекту "велике будівництво".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини