Головна Новини Політика вибори Передумав: Добкін йде в мери не Києва, а Харкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Передумав: Добкін йде в мери не Києва, а Харкова

Раніше Михайло Добкін заявляв бажання брати участь у виборах мера столиці

23 вересня 2020, 14:52
Поділіться публікацією:

Популярний політик і екс-глава Харківс міської ради з 2006 по 2010 рр Михайло Добкін заявив, що буде знову балотуватися на посаду мера Харкова, хоча раніше чаяв надії перемогти в боротьбі за крісло керівника столиці. Про це він написав у себе на Телеграм-каналі.

Передумав: Добкін йде в мери не Києва, а Харкова

При цьому Добкін не став відкривати українцям справжніх причин для зміни рішення, а також загадково згадав чинного мера Харкова Геннадія Кернеса, який проходить лікування від коронавірусу в німецькій клініці "Шаріте". Відзначимо, що, незважаючи на недугу, Кернес також зареєстрований як кандидат.

"Воістину кажуть: людина припускає, Бог має в своєму розпорядженні. Не хочу тут багато писати про мотиви і причини такого рішення. Скажу лише одне, бажаю Геннадію Кернесу якнайшвидшого одужання і повернення до рідного Харкова", — зазначив Добкін у своєму повідомленні, пообіцявши, що всі подробиці розповість в телешоу на одному з українських каналів.

Також він подякував жителям Києва, які в очікуванні офіційної заяви про висунення кандидатури всіляко це коментували, як в позитивних, так і саркастичних тонах.

Передумав: Добкін йде в мери не Києва, а Харкова - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що скандальний кандидат на посаду мера Одеси Геннадій Червоненко випустив оригінальний агітаційний ролик.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини