Головна Новини Політика вибори Одесити просять Зеленського позбавити Труханова громадянства, щоб він не зміг брати участь у виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Одесити просять Зеленського позбавити Труханова громадянства, щоб він не зміг брати участь у виборах

Громадські працівники обурені тим, що Геннадій Труханов володіє подвійним громадянством, включаючи російське

26 вересня 2020, 02:41
Поділіться публікацією:

Одесити просять Зеленського позбавити Труханова громадянства, щоб він не зміг брати участь у виборах

Суспільно-політичний діяч Михайло Кузаконь звернувся до Офісу глави держави з вимогою перевірити підстави для придбання мером Одеси Геннадієм Трухановим українського громадянства і скасувати його. Про це він заявив під час прес-конференції, присвяченій майбутнім місцевим виборам в Одесі 25 жовтня.

Так, Кузаконь разом з юристами подав звернення до Одеського окружного адміністраітвного суду з проханням скасувати його реєстрацію кандидата на посаду глави міської ради. На їхнє переконання, підставою є наявність у діючого мера російського громадянства.

"Труханів неодноразово брехав публічно, що у нього немає російського громадянства, але паспорта кожного разу заміняв особисто. У реєстрації Труханів вказав недостовірні відомості про своє громадянство. Для держчиновника не допускається наявність іншого громадянства", — заявив активіст.


Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про російське громадянство Геннадія Труханова повідомлялося ще чотири роки тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини