Головна Новини Політика вибори Не після перемоги: Кошулинський пояснив, коли в Україні відбудуться вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Не після перемоги: Кошулинський пояснив, коли в Україні відбудуться вибори

В Україні вибори можуть відбутись ще до перемоги у війні. Це станеться тоді, коли закінчиться воєнний стан.

23 червня 2024, 10:15 comments2126
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Головний сержант ЗСУ та колишній народний депутат Руслан Кошулинський вважає, що Верховна Рада мислить категоріями політичної перемоги, замість військової. Крім того, за його словами, політики "думають про наступні вибори" та намагаються "нівелювати довіру суспільства до військових".

Не після перемоги: Кошулинський пояснив, коли в Україні відбудуться вибори

Руслан Кошулинський. Фото з відкритих джерел

Руслан Кошулинський в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів, що у суспільстві найвищий рівень довіри до військових, проте ВР намагається нівелювати вплив військових. 

"А ті всі витребеньки та вистребеньки є все-таки нівеляцією військових і довіри до них, щоб хоча б перетягнути на себе ковдру майбутніх політичних виборів. Вибори відбудуться тоді, коли президент України не оголосить продовження воєнного стану", — сказав Кошулинський.

За словами голови секретаріату ВО "Свобода" проведення виборів в Україні не обов'язково має статись після перемоги. Кошулинський пояснює, що в Україні війна триває з 2014 року і вибори відбувались під час бойових дій, хоча, додає, що тоді працювали інші механізми.

"Я, як політик, не говорив би про вибори після перемоги, а тоді, коли закінчиться воєнний стан. Тому вони готуються, думають про вибори, як зберегтися там, бо рейтинг довіри до Верховної Ради дуже низький. А певними кроками вони хочуть нівелювати довіру суспільства до військових, кажучи, що без нас, політичного керівництва, нічого не могли б зробити", — додав Кошулинський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати опитування в якому українців запитали, чи має бути Володимир Зеленський президентом України до кінця воєнного стану.

Також "Коментарі" писали про заяву з Офісу президента про готовність України до мирних переговорів з Росією.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини