Головна Новини Політика вибори "Найшла коса на вила": Тимошенко підтримає Ляшко на дострокових виборах в Раду
commentss НОВИНИ Всі новини

"Найшла коса на вила": Тимошенко підтримає Ляшко на дострокових виборах в Раду

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що в Чернігівській області найбільше шансів у екс-нардепа "Радикальної партії" Олега Ляшка

15 червня 2020, 22:30 comments2092
Поділіться публікацією:

Беззмінний лідер парламентської партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про свій намір підтримати екс-нардепа Олега Ляшка у якості народного депутата від 208 округу в Чернігівській області, як політика від проукраїнських сил. Про це вона заявила під час брифінгу.

"Найшла коса на вила": Тимошенко підтримає Ляшко на дострокових виборах в Раду

Зазначимо, що Ляшко стане кандидатом на окрузі у зв'язку з тим, що обраний в 2019 році народний депутат Валерій Давиденко був застрелений в київському офісі.

"Згідно з законом, через трагічні події, ЦВК повинна була оголосити проміжні вибори на 208 окрузі вже найближчим часом. Але сьогодні ЦВК діє за вказівкою чинного президента і тому не проводить позачергові вибори в Чернігівській області, перенісши їх на 25 жовтня, коли відбудуться місцеві вибори по всій країні. Тому що розуміють, що кандидат від влади не зможе там виграти і готові порушити закон", — підсумувала Тимошенко.

При цьому вона зазначила, що Олег Ляшко є найбільш перспективним кандидатом на цьому окрузі, так як має підтримку близько 30% голосів виборців, а також реально готовий працювати в інтересах України, створюючи опозиційну програму в Раді.

Екс-нардеп Олег Ляшко, який під час своєї каденції вступав в жорстку конфронтацію з лідером "Батьківщини" і між ними неодноразово помічали взаємні образи, відразу ж подякував Юлії Тимошенко за таку підтримку.

"Дякую, Юля!", — лаконічно написав радикальний політик у своєму Twitter.

Зазначимо, що минулого тижня інтернет сколихнула фотографія, де вчорашні політичні вороги мило розмовляють за чашкою чаю з термоса.

”Найшла коса на вила”: Тимошенко підтримає Ляшко на дострокових виборах в Раду  - фото 2


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти бачать реальні передумови для участі і перемоги "Радикальної партії" Олега Ляшка у чергових виборах в парламент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини