Ірина Верещук оцінила шанси Слуги народу на місцевих виборах

Від поразки на виборах "Слугу народу" може врятувати чесність, - Верещук

Народний депутат і кандидат від "Слуги народу" на виборах мера Києва Ірина Верещук, оцінила, на скільки високі шанси партії президента на перемогу на місцевих виборах. Вона визнає, що рейтинги і підтримка політичної сили падають, але повернути довіру виборців, упевнена, ще можна. Про це розповіла в ефірі телеканалу "Україна 24".

За рік при владі "Слуга народу" втратила частину своїх виборців. Але повернути їх, хоча б частково, можна, стверджує Верещук.

"До людей нам потрібно йти з чесної риторикою і не обіцяти нічого з того, що ми зробити не зможемо. Замість цього, слід обіцяти якісь лаконічні, предметні речі. Ніяких гігантських проектів і "гіперлупів" бути не повинно", - зазначила народний депутат.

Політик каже, що ця виборча кампанія стане тестом на зрілість для "Слуги народу" після президентських виборів і дострокових парламентських.

"Тоді все відбулося швидко, на емоціях, на одній хвилі. Зараз трохи ми йдемо на спад. Це об'єктивно і пов'язано з певними обставинами, якимись нашими помилками, інформаційними атаками. Плюс ще зовнішні обставини - коронавірус і коронакриза. Ми ще й гадки не маємо, що буде в жовтні", - додала Ірина Верещук.

Нагадаємо, вибори мерів і депутатів до місцевих рад мають відбутися 25 жовтня. Як писали "Коментарі" раніше голосування можуть скасувати в деяких районах Донбасу.