"Гена, ти тут?": реакції українців на вибори у фотожабах

Найчастіше користувачі соцмереж постять влучні фотожаби, героями яких стали мер Харкова Геннадій Кернес і президентська партія "Слуга народу"

І хоч після першого туру місцевих виборів в Україні пройшло вже кілька днів, в Мережі продовжують реагувати на попередні результати. Найчастіше користувачі соцмереж створюють і постять на своїх сторінках влучні фотожаби, героями яких стали мер Харкова Геннадій Кернес і президентська партія "Слуга народу".

Так, харківський градоначальник став ще популярнішим не тільки у своєму місті у зв'язку з тим, що під час виборів він перебував у Німеччині. Нагадаємо, Кернес перебуває на лікуванні в клініці "Шаріте" у зв'язку з ускладненнями в результаті коронавірусу і обіцяє повернутися найближчим часом. Що ж стосується "Слуги народу", то українці висміяли політсилу, яка за попередніми результатами голосування демонструє різке падіння рейтингів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що син чинного мера Харкова Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський прокоментував відсутність батька на публіці під час передвиборчої кампанії та після голосування. У своєму Instagram він порівняв вибори... з собачими перегонами.