Головна Новини Політика вибори Арахамія анонсував вибори в ОРДЛО: вимоги залишаються колишніми
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія анонсував вибори в ОРДЛО: вимоги залишаються колишніми

За словами голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, для проведення виборів в ОРДЛО потрібно встановити український контроль на кордонах

3 червня 2020, 23:29 comments1308
Поділіться публікацією:

Голова парламентського монобольшинства "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що, незважаючи на скептицизм щодо можливості проведення місцевих виборів на тимчасово-окупованих територіях Донецькій і Луганській областях, існує велика частка ймовірності їх успішного проведення. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Україна 24", передає агентство "РБК-Україна".

Арахамія анонсував вибори в ОРДЛО: вимоги залишаються колишніми

Так, нардеп підкреслив, що весь виборчий процес залежитьвід того, чи зможе Україна організувати так званий "компонент безпеки".

"У першу чергу, це відновлення оригінальних українських кордонів. Якщо на кордоні з Ростовом будуть наші прикордонники і наші військові, то теоретично — це можливо. Станом на зараз, ситуація така, що це виглядає малоймовірним. Але ви розумієте, все ж може змінитися. Адже ми маємо чотири або п'ять місяців до кампанії", — заявив Арахамія.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба розповів про готовність офіційного Києва до компромісів для повернення Криму і Донбасу під свій фактичний контроль.

"Ми пропонуємо Росії дуже просте рішення, щоб ми ніколи не перетнули нашу "червону лінію" — суверенний контроль над кордоном. І замість ми готові вести переговори про особливий статус цих регіонів у межах України, але без права накладати вето на будь-які загальнонаціональні рішення", — заявив глава МЗС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини