Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський призначив нового главу Київської ОДА
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив нового главу Київської ОДА

Заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов сьогодні представив Василя Володіна на новій посаді

18 червня 2020, 11:41 comments1015
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення нового голови Київської обласної державної адміністрації (ОДА). Ним став Василь Володін. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Зеленський призначив нового главу Київської ОДА

Нового керівника Київської області сьогодні вранці представив перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофимов.

Раніше Василь Володін обіймав посаду т. в. о. голови Київської ОДА. З кінця минулого року він працював заступником голови Київської облдержадміністрації. До цього Володін був виконуючим обов'язки генерального директора ДП "Електронмаш".

Раніше "Коментарі" писали, що колишній народний депутат і екс-мер Харкова Михайло Добкін заявив про своє бажання поборотися за крісло голови Київської міської державної адміністрації. За словами колишнього мера Харкова, таке рішення він зробив, подумавши, що має  необхідний досвід.

Нагадаємо, у фракції "Слуга народу" з'явився ще один кандидат, який буде йти від монобільшості на вибори, щоб очолити КМДА. "Я вирішив взяти участь у праймеріз, які раніше оголосив Володимир Зеленський, щоб можна було обрати кращого кандидата від "Слуги народу", – заявив член президентської фракції до офіційного оголошення кандидатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини