Головна Новини Політика внутрішня політика Юрій Бойко розповів, чому суд повинен був відпустити Віктора Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Юрій Бойко розповів, чому суд повинен був відпустити Віктора Медведчука

Ми зробили правильно, підписуючи клопотання про взяття Віктора Медведчука на поруки - Юрій Бойко

22 травня 2021, 21:34
Поділіться публікацією:

Під час засідання Київського апеляційного суду, який розглядав можливість зміни запобіжного заходу Віктору Медведчуку, народні депутати від партії "Опозиційна платформа — За життя" пропонували взяти його на поруки. Мотиви такого клопотання пояснив співголова фракції "Опозиційна платформа — За життя" Юрій Бойко.

Юрій Бойко розповів, чому суд повинен був відпустити Віктора Медведчука

народний депутат Юрій Бойко, партія ОПЗЖ

За словами нардепа Бойко, Віктор Медведчук не збирається ховатися від слідства, і його колеги по партії і фракції за нього ручаються.

"У нас в залі присутні 26 народних депутатів, які підписали відповідне клопотання. Всі ці люди мають багатий життєвий досвід, поважають закон і повністю усвідомлюють відповідальність, яку вони на себе взяли, підписуючи це клопотання. Всі ми впевнені, що зробили правильно. Тому що наш колега Віктор Медведчук, ми впевнені, вчасно буде відвідувати слідчого, відповідати на всі запити і буде працювати зі слідством так, як це належить за законом. Тому я прошу врахувати наше клопотання і відпустити його на поруки", — сказав Юрій Бойко під час судового засідання.

На жаль, суд не задовольнив клопотання депутатів від ОПЗЖ. Але відмовив у клопотанні і прокурорам, які вимагали взяти Віктора Медведчука під варту. Обраний судом першої інстанції запобіжний захід залишився незмінним.

Раніше голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що владі не вдасться переслідуваннями залякати опозицію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фрол

23 травня 2021, 01:37

Бойка нужно вместе с медведом садить, чтоб не скучал и не выгораживал.

viktor turchanikov

22 травня 2021, 22:08

Коллегия судей: Бойко, Портнов, Медведчук


Новини