Юлія Мендель розповіла про особисте доручення від Зеленського, яке вона так і не виконала

План Юлії Мендель та Володимира Зеленського так і не став реальністю

Екс-прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, що під час одного з планувань вона отримала від колишнього шефа вказівку на те, щоб провести переговори з популярним чоловічим глянцем "Men's Health" на предмет того, щоб Володимир Зеленський опинився на обкладинці цього журналу. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Tabloid".

Юлія Мендель розповіла, що вона й сама могла опинитися на обкладинці найпопулярнішого глянцю "Playboy". У результаті, ні Зеленському не пощастило опинитися на обкладинці "Men's Health", ні Юлії Мендель не вдалося потрапити на сторінки одного з найпрестижніших еротичних журналів.

Екс-спікер українського президента була налаштована рішуче і все ж таки зробила відверті знімки в стилі плейбой-стайл з артагенцією Divergent, частину з яких виклала у себе в Instagram.

Мендель зазначила, що сам Зеленський був не проти того, щоб його прес-секретар опинилася на одній зі сторінок "Playboy", уточнивши, що тоді обговорювалася фотосесія без оголення. Юлія Мендель зізналася, що тоді роздумувала, якщо президент України хоче втілити в реальність свою давню мрію та потрапити на обкладинку "Men's Health", то чому б і їй не зважитися на відважну фотосесію.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Юлія Мендель розповіла, чи тримає образу на Володимира Зеленського після відходу з Офісу президента. Також Мендель висловила свою думку, чому Зеленського залишають ті люди, які були з ним всю виборчу кампанію та фактично привели його до влади.