Головна Новини Політика внутрішня політика Яніна Соколова про Зеленського: "Він не навчився бути президентом"
commentss НОВИНИ Всі новини

Яніна Соколова про Зеленського: "Він не навчився бути президентом"

Відома українська журналістка Яніна Соколова назвала головний недолік президента Володимира Зеленського

7 червня 2020, 16:37 comments3357
Поділіться публікацією:








Популярна українська журналістка, відома скандальними заявами, Яніна Соколова заявила, що головна проблема глави держави Володимира Зеленського в тому, що він не навчився бути президентом. Таке думки вона позначила під час інтерв'ю виданню Butik Media.

Яніна Соколова про Зеленського: "Він не навчився бути президентом"

"Він не може бути президентом. Він досі не розуміє відповідальності. А якщо розуміє, то у нього агонія: ну вже ж узявся, треба бігти. І він біжить, не розмірковуючи про те, що оточувати себе треба професіоналами, кваліфікованими людьми", — зазначила Соколова.

Також вона додала, що Зеленський повторює ті ж кроки, які, свого часу, сильно нашкодили рейтингу п'ятого президента України Петра Порошенка. Мова йде про залучення на головні державні посади людей, які тобі не знайомі, друзі, родичі і хороші знайомі.

"Кадрова політика — це біда. Президенти вибирають на посади людей, які їм добре знайомі, щоб було легше їх контролювати. Це хибний шлях", — резюмувала Яніна Соколова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інший, не менш відомий український журналіст Дмитро Гордон викликав гостру критику після того, як зняв два інтерв'ю з головою проросійських найманців на Донбасі Ігорем Гиркиным, а також екс-прокурором Криму, яка підозрюється у державній зраді і в пособництві анексії півострова Наталією Поклонської.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини