Всі кандидати погодилися очолити міністерства - Арахамія

Міністр економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко і міністр інфраструктури Владислав Криклій подали заяви про відставку

Віктор Ляшко погодився очолити Міністерство охорони здоров'я, Олександр Кубрак - Мінінфраструктури, а Олексій Любченко - Мінекономіки.

Про це повідомив глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі "Свобода слова Савіка Шустера"

"Я думаю, що найбільш імовірним кандидатом є пан Ляшко. На Міністерство економіки планується як кандидат діючий глава податкової, пан Любченко. На Міністерство інфраструктури - колишній наш колега, чинний голова" Укравтодору "Кубрак", - йдеться в повідомленні.

На пряме запитання щодо того, чи погодилися кандидати очолити міністерства, Арахамія відповів "Так".

Як повідомляли раніше в українському Кабінеті міністрів назрівають серйозні зміни. Судячи з інформації, наданої народним депутатом Олексієм Гончаренко, відразу двоє міністрів вирішили подати у відставку. Про це політик повідомив в особистому Telegram-каналі. Гончаренко стверджує, що звільнити міністерські крісла вирішили глави міністерства інфраструктури і розвитку економіки - Владислав Криклій та Ігор Петрашко відповідно.

Крім іншого, народний депутат зазначив, що сьогодні міг зважитися і питання зі звільненням набив багатьом оскому Максима Степанова, який очолює МОЗ. Однак Олексій Гончаренко стверджує, що Степанов не погодився на відставку "за власним бажанням". Швидше за все, до цієї теми представники "Слуги народу" повернуться вже з наступного тижня - скоріш за все, відразу в понеділок. У Telegram-каналі "Україна зараз" навіть розмістили фотографію нібито заяви Криклій про відставку.