Головна Новини Політика внутрішня політика Влада не реалізує монополію на насильство, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада не реалізує монополію на насильство, - Медведчук

Голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук вважає, що насильство є виключно монополією держави

3 червня 2020, 18:20 comments1087
Поділіться публікацією:

Монополія на застосування сили є лише у держави. Для того, щоб не йти на поводу у націонал-радикалів, її необхідно реалізовувати для наведення порядку. Про це заявив голова політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктор Медведчук в ефірі телеканалу NEWSONE.

Влада не реалізує монополію на насильство, - Медведчук

"Якщо робити наше суспільство правовим, як це записано в Конституції, то необхідно і застосування сили, адже монополія на застосування сили знаходиться у держави. Сьогодні влада не реалізує цю монополію, оскільки її не було не при Порошенко, немає сьогодні і у Зеленського", — зазначив Медведчук.

Політик зазначає, що президент Зеленський не скористався своїм конституційним правом для того, щоб реалізовувати цю політику.

"Зеленському не варто потурати націонал-радикалам. Одна справа – зустрічатися і шукати спільну мову, а інша справа – потурати в питаннях там, де вони порушують закон, де вони здійснюють або адміністративні проступки чи кримінальні злочини, як це було в минулу суботу під офісом нашої партії ОПЗЖ, коли застосовувалося насильство, коли застосовувалися петарди, вибухові пакети, димові шашки", — зазначив Медведчук.

Також голова політради партії ОПЗЖ висловив думку про замовника та винуватця нападу на офіс партії.

"Це можуть бути ті ж націонал-радикали, які діють за вказівкою влади, для того, щоб помститися партії і за святкування 9 травня, і за позицію щодо закону про землі, і за бактеріологічні лабораторії, і – найголовніше – за мир на Донбасі. За те, що у нас є позиція, тобто мирний план, який треба реалізувати, який приведе до миру в Україні", — додав Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини