Владу цікавить тільки замилювання очей від серйозних проблем, що стоять перед країною, - Медведчук

2 лютого президент Володимир Зеленський підписав указ про застосування санкцій проти телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK

Нинішню владу цікавить лише замилювання очей від серйозних проблем, що стоять сьогодні перед країною. Про це заявив голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя", народний депутат Віктор Медведчук під час спілкування з журналістами, яке транслював телеканал "Перший Незалежний".


"Ця влада, починаючи зі свого приходу у 2019 році, йшла шляхом створення сценарію й отримання реакції від цього сценарію. Триває спектакль, це вже не серіал, який знімається і показується по телевізору і в кінотеатрах, це вже сценарій реального життя, де всі громадяни України виконують роль статистів, масовки. Зробили дію, подивилися, а як це вплине на громадську думку, яким чином воно може зміниться на їх користь. Їх цікавлять тільки політичні дивіденди й замилювання очей від тих проблем, причому дуже серйозних, кризових, страшних проблем для країни й для українського народу, і вони йдуть цим шляхом", - зазначив політик.


Нагадаємо, раніше адвокат опозиційного політика Лариса Чередниченко заявила, що новою підозрою влада робить усе, щоб голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук був позбавлений можливості виконувати обов'язки народного депутата України. При цьому Чередниченко підкреслила, що фактично Віктора Медведчука звинувачують у тому, що він не згоден із європейсько-атлантичним напрямом політики України, і це чисто політичні мотиви для переслідування.


Раніше портал "Коментарі" писав, що Віктор Медведчук оскаржив висунуті проти нього Офісом Генерального прокурора звинувачення у фінансуванні тероризму, вказавши на те, що у 2014-2015 роках "ДНР" і "ЛНР" не були визнані українськими судами терористичними організаціями.