Головна Новини Політика внутрішня політика Вибори на Херсонщині: партія Колихаєва "Нам Тут Жити" рветься в лідери
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори на Херсонщині: партія Колихаєва "Нам Тут Жити" рветься в лідери

Кирило Молчанов: Партія Ігоря Колихаєва, «Нам Тут Жити», має всі шанси сформувати більшість у Херсонській міській та обласній радах

16 червня 2020, 11:06 comments2769
Поділіться публікацією:

Відомий український політолог Кирило Молчанов прокоментував системні інформаційні вкидання спрямовані проти партії "Нам Тут Жити", народного депутата України Ігоря Колихаєва.

Вибори на Херсонщині: партія Колихаєва "Нам Тут Жити" рветься в лідери

"Напередодні місцевих виборів в Україні відбувається активізація регіональних політичних сил, причому багато нових. Пов'язано це з досить слабкою позицією центральної влади на місцях", – вважає експерт.

Молчанов, також додає, що "одним з таких прикладів є молода, але досвідчена політична сила "Нам Тут Жити", створена Ігорем Колихаєвим".

"Без фінансової підтримки великих фінансово-промислових груп або адміністративного ресурсу, швидше ініціатива в стилі: херсонці для херсонців", — говорить Молчанов.

Також політолог підкреслив, що після формування груп партією Колыхаева "Нам тут Жити", в Херсонській міській та обласній радах, інформаційні атаки на депутата і партію прийняли системний характер.

"Це дуже не подобається опонентам, які активно обговорюють партію. Їм не до вподоби та відкритість, з якою йде до людей Колихаєв. Для Херсонщини — це перша партія, яка не диктує нічого зверху, не виконує замовлення олігархів, а ґрунтується на потребах херсонців. Зараз йде обговорення програми партії на регіональному рівні, процес висунення депутатів в місцеві ради, а в майбутньому і в парламент. Основні цілі – розвивати інфраструктуру регіону в цілому в рамках реформи децентралізації. Акумулювати сили і можливості регіону півдня України і спрямувати їх на вирішення наболілих питань охорони здоров'я, безпеки і фінансового благополуччя херсонців. Поява подібних свіжих політичних сил це показник запиту суспільства на оновлення політичної системи", — підсумував політолог Кирило Молчанов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини