Виборці йдуть від партії Зеленського в першу чергу до партії Медведчука, - Розенбаум

Блогер Сергій Розенбаум назвав основні причини, через які українці розчарувалися у нинішній владі

Президент України Володимир Зеленський, а також партія "Слуга народу" все більше втрачають підтримку з боку виборців і цей процес вже неможливо зупинити. Таку думку висловив блогер Сергій Розенбаум на своїй сторінці в Facebook, коментуючи результати соціологічного дослідження Центру Разумкова.

За словами Розенбаума, складається враження, що команда Зеленського спеціально робить все, щоб втрачати рейтинги "у турборежимі". Блогер зазначає, що цьому сприяють нові скандали навколо глави держави і його команди.

Сергій Розенбаум звертає увагу на те, що все більше електорату Зеленського та "Слуги народу" ідуть у першу чергу до "Опозиційної платформи" Віктора Медведчука. Блогер зазначає, що у ОПЗЖ в останнім часом помітний відчутний приріст. Крім того, рейтинг партії Віктора Медведчука стрімко зростає і сьогодні становить 21,8%.

"Логічно, що адекватний виборець, розчарувавшись у Зе, взяв курс на більш надійну і передбачувану у своїх діях партію ОПЗЖ", – пише Розенбаум.

Крім того, на думку блогера, виборці Зеленського та "Слуги народу" все частіше переходять до партій, які близькі по духу жителям Південного-Сходу. Це обумовлено тим, що люди вже втомилися від дій нинішньої влади і вплив провладних сил стає все менше.

"На п'яти їм наступає партія Медведчука і якщо Зелене братерство не візьметься за розум найближчим часом, то не виключено, що ОПЗЖ наздожене і навіть пережене їх не тільки в Південно-Східній частині країни, але і в таких регіонах, як Житомир, Полтава, Черкаси...", – прогнозує блогер.

Розенбаум вважає, що українці, нарешті, пробуджуються від летаргічного сну, в який були занурені більше року і починають думати.

"Мені абсолютно очевидно, що приходить час досвідчених і професійних політиків – таких, як Віктор Медведчук. До того ж, його слова ніколи не розходяться з ділом!", – підсумовує блогер Сергій Розенбаум.

Раніше "Коментарі" писали, що глава ОП Андрій Єрмак повідомив, що в Офісі президента готують законопроект, що передбачає покарання за публікацію особистих і секретних розмов українських політиків.