Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні з'явився новий народний депутат
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явився новий народний депутат

У вівторок на засіданні Верховної Ради склав присягу Сергій Євтушок

30 червня 2020, 11:39 comments1215
Поділіться публікацією:

У вівторок, 30 червня, на пленарному засіданні Верховної Ради України присягу народного депутата Сергій Євтушок. Він зайшов у парламент від партії "Батьківщина".

В Україні з'явився новий народний депутат

Нагадаємо, раніше склала депутатський мандат Ольга Бєлькова, яка також представляла "Батьківщину".

46-річний Сергій Євтушок йшов на поточні вибори під 25-м номером у списку партії, але безпосередньо до Ради не потрапив. Раніше Євтушок був нардепом восьмого скликання. У 2010 році Євтушка обрали мером міста Сарни, що на Рівненщині.

Як писали "Коментарі" раніше склав депутатський мандат і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук. Після припинення депутатських повноважень Вакарчука до фракції "Голоси" приєднається наступний кандидат з передвиборчого списку.

Як раніше повідомлялося, місце Вакарчука в парламенті займе Аліна Свідерська – юрист, спеціаліст з енергетики, випускник Кембриджа.

"Я і надалі буду залишатися членом партії настільки довго, наскільки зможу приносити користь партії, і поки партія сприятиме європейського розвитку країни. Моє бажання допомагати "Голосу" залишається, я готовий робити це і надалі", – сказав Вакарчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини