Головна Новини Політика внутрішня політика В РНБО придумали, що робити з подвійним громадянством в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В РНБО придумали, що робити з подвійним громадянством в Україні

Кабміну дали два місяці на розробку законопроекту

26 лютого 2021, 20:03
Поділіться публікацією:

Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) під час сьогоднішнього засідання розглядала питання щодо подвійного громадянства в нашій країні. Про це під час брифінгу після засідання повідомив секретар РНБО Олексій Данилов. За його словами, Кабінету міністрів України доручили розробити законопроект, який регулюватиме питання подвійного громадянства.

В РНБО придумали, що робити з подвійним громадянством в Україні

Подвійне громадянство

Данилов зазначив, щодо подвійного громадянства в нашій країні є маса викликів. Кабмін повинен протягом двох місяців розробити законопроект відносно людей з подвійним громадянством. За словами секретаря РНБО, державі важливо розуміти, чи немає у претендентів на ті чи інші державні посади громадянства іншої країни — мета законопроекту полягає в тому, щоб отримати доступ до цих даних.

Секретар РНБО заявив, що бажаючі стати нардепом, міністром, працювати в самоврядуванні будуть змушені відмовитися від всіх громадянств, крім українського. Крім того, в Україні хочуть створити орган, який буде займатися контролем всіх цих процесів.

Раніше "Коментарі" писали, що Рада національної безпеки та оборони України ввела на сьогоднішньому засіданні нові санкції. Зокрема, санкції вводяться проти екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та екс-глави СБУ Олександра Якименка. Крім того, під санкції потрапили: колишній контр-адмірал Денис Березовський, колишній генерал-майор Станіслав Шапортов, колишній генерал-майор юстиції Сергій Нянчур, колишній генерал-майор Юрій Катовський, колишній генерал-майор Володимир Котовський, колишній генерал-майор Валентин Ханжа, колишній віце -адмірал Сергій Єлісєєв, колишній контр-адмірал Дмитро Шакура.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини