Головна Новини Політика внутрішня політика Топ-50 політичних експертів України в особах: Олег Соскін
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-50 політичних експертів України в особах: Олег Соскін

"Коментарі" представляють чергового учасника рейтингового опитування "Топ-50 політичних експертів і аналітиків" Олега Соскіна

18 червня 2020, 22:38 comments3900
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" продовжує знайомити читачів з учасниками масштабного рейтингового опитування "Топ-50 політичних експертів і аналітиків". У фокусі нашої уваги – економіст, політолог, керівник Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

Топ-50 політичних експертів України в особах: Олег Соскін

Олег Соскін. Фото: Главред

Герой нашого опитування у 1980 році закінчив з відзнакою економічний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, а в 1984 році аспірантуру. Захистив кандидатську дисертацію на докторській раді "Роль експортного сектору економіки у відтворювальному процесі держав, що розвиваються (на матеріалах країн-експортерів нафти)".

В тому ж університеті Олег Соскін викладав, а також працював доцентом в Інституті політології і соціального управління (колишня ВПШ). Був засновником і виконавчим директором Українського інституту ринкових відносин – Центру "Ринок", заступником директора з науки Інституту світової економіки і міжнародних відносин НАН України.

У 1994-1995 Соскін обіймав посаду Президента Ліберальної партії України. З 1996 до 2017 року очолював Українську Національну Консервативну партію.

З 1996 року є видавцем провідного українського та міжнародного фахового журналу "Економічний часопис-ХХІ".

У 2005 році обраний заступником Голови Громадянської Ліги Україна-НАТО.

Олег Соскін професор Національної академії управління, де тривалий час очолював кафедру Міжнародних економічних відносин. У червні 2019 року отримав ступінь PhD теології на факультеті Православної теології Прешовського університету, Словаччина (тема дисертації – "Православна доктрина в інформаційній економіці"). Автор багатьох наукових робіт, статей, монографій, підручників з питань економіки, управління національним господарством, стратегічного менеджменту, міжнародних відносин, теології.

Соскін був радником двох президентів України та прем'єр-міністра України з питань макроекономіки, розвитку підприємництва та зовнішньої діяльності. Пройшов стажування для українських управлінців вищого рівня у сферах економіки, фінансів, державного управління та місцевого самоврядування у більш ніж десяти країнах Європи, зокрема Німеччині, Австрії, Норвегії, Швеції, Великобританії, США (Брукінз Інститут, Вашингтон; Інститут Економіки Університету Колорадо в Боулдері ), Канаді.

Вважаєте, що Олег Соскін гідний звання кращого політичного експерта України? Тоді переходьте за посиланням і голосуйте!

А тут можна дізнатися про умови і правила голосування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини