Головна Новини Політика внутрішня політика Топ-50 політичних експертів України в особах: Катерина Одарченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-50 політичних експертів України в особах: Катерина Одарченко

"Коментарі" представляють учасника рейтингового опитування "Топ-50 політичних експертів і аналітиків" Катерину Одарченко

15 червня 2020, 17:09 comments2849
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" продовжує знайомити читачів з учасниками масштабного рейтингового опитування "Топ-50 політичних експертів і аналітиків". У фокусі нашої уваги – політтехнолог, засновник Інституту Демократії та Розвитку "PolitA" Катерина Одарченко.

Топ-50 політичних експертів України в особах: Катерина Одарченко

Учасниця опитування навчалася у Києві на біологічному факультеті КНУ ім. Тараса Шевченка. Здобула ступінь за спеціальністю "Генетика". Пізніше отримала ступінь бакалавра у галузі права інтелектуальної власності (ОНЮА). Закінчила магістратуру за спеціальністю "державне управління" (Інститут ім. Кураса). Крім того, Одарченко пройшла курс політичного менеджменту під керівництвом доценту Університету Вашингтону Грегорі Лебеля. Під час навчання постійно працювала у сфері консалтингу у різних профільних компаніях.

Катерина Одарченко є засновником Інституту демократії та розвитку "PolitA", власник та засновником комерційної компанії SIC-Group, що надає висококваліфіковані послуги у сфері піару, комунікацій та політичного менеджменту.

Також вона є головою "Української асоціації професіоналів у сфері GR і лобістів", що створює прозору комунікацію влади та бізнесу. Асоціацією були проведені конференції у Брюсселі, Ізраїлі та країнах Європейського союзу.

Одарченко – автор книги-бестселеру про політичний менеджмент "Гра у вибори". Є членом міжнародної Асоціації IGAPA (International Government Affairs Professional Association). Крім того учасниця нашого опитування ініціювала створення всеукраїнського проекту "Національна Платформа", на основі якої 10 жовтня 2019 року була створена партія.

Катерина Одарченко відома як автор політичних курсів, автор більш ніж 1000 публікацій. Підтримує благодійні проекти у сфері здоров’я жінок та дітей, також веде освітні проекти.

З деякими експертними коментарями Катерини Одарченко для нашого видання можна ознайомитися за посиланнями:

Плюси і мінуси параду Перемоги, який хочуть провести в Москві

Евросоюз уже не будет прежним: почему Украине стоит пересмотреть отношение к евроинтеграции

В законе о национальных меньшинствах Украины важно учесть языковые моменты

Вважаєте, що Катерина Одарченко гідна звання кращого політичного експерта України? Тоді переходьте за посиланням і голосуйте! 

А тут можна дізнатися про умови і правила голосування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини