Головна Новини Політика внутрішня політика Тищенко похвалився, що наповнив київські пісочниці. У мережі сказали, що переборщив
commentss НОВИНИ Всі новини

Тищенко похвалився, що наповнив київські пісочниці. У мережі сказали, що переборщив

Тищенко переповнив деякі пісочниці, тому діти не можуть там грати

5 червня 2020, 20:08 comments2552
Поділіться публікацією:

Народний депутат і потенційний кандидат у мери Києва майбутніх виборах від партії "Слуга народу" Микола Тищенко похвалився, що наповнив пісочниці на дитячих майданчиках у Святошинському районі столиці. На це звернули увагу журналісти видання TK Media.

Тищенко похвалився, що наповнив київські пісочниці. У мережі сказали, що переборщив

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook Микола Тищенко написав, що робить рідне місто комфортним і відреагував на звернення киян про відсутність піску на дитячих майданчиках. Також Тищенко заявив, що привіз пісок спільно з Керуючою компанією Святошинського району.

"І це тільки початок!", — написав Тищенко, прикріпивши до публікації фотографії у форматі "було — стало".

Користувачі соціальної мережі Facebook звернули увагу, що деякі пісочниці переповнені піском "з гіркою", з-за чого діти не зможуть грати в цьому місці. На іншій фотографії, як помітили користувачі, пісок висипали біля альтанки на дитячому майданчику замість пісочниці. Більшість користувачів відреагували реакцією "Сміх" на публікацію народного депутата Миколи Тищенка.

Тищенко похвалився, що наповнив київські пісочниці. У мережі сказали, що переборщив - фото 2
Тищенко похвалився, що наповнив київські пісочниці. У мережі сказали, що переборщив - фото 3

Як повідомляв портал "Коментарі", народний депутат Ірина Геращенко запропонувала мерові Києва Віталію Кличку висуватися на майбутніх виборах мера столиці від партії колишнього президента України Петра Порошенко "Європейська солідарність".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини