Головна Новини Політика внутрішня політика Ви мені не ворог: Порошенко про Зеленського (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ви мені не ворог: Порошенко про Зеленського (ВІДЕО)

Після слів глави країни Володимира Зеленського про помилки попередника, п'ятий президент Петро Порошенко звернувся до гаранта з промовою

12 червня 2020, 13:39 comments4305
Поділіться публікацією:








П'ятий президент України Петро Порошенко відреагував на слова глави держави Зеленського, закликавши "об'єднати сили". Про це лідер партії "Європейська солідарність" сказав у ефірі телеканалу "Прямий".

Ви мені не ворог: Порошенко про Зеленського (ВІДЕО)

"Я хочу звернутися до влади. Дорогий Володимир Олександрович, може, ви з несподіванкою почуєте ці слова. Послухайте, ви мені не ворог. Я з вами не борюся, — заявив Порошенко".


Нардеп запевнив, що завжди готовий прийти на допомогу в скрутну хвилину.

"Наша команда завжди готова підставити плече, тому що ми дуже любимо Україну, — сказав Порошенко. — Мій ворог — агресор, який прийшов до нас зі зброєю. Повірте, це і ваш ворог. Мій ворог — ті, хто прийшли і вбивають українців. Повірте, це і ваші вороги".

Як повідомлялося, Порошенко пропонував нинішньому президенту якусь "допомогу" на міжнародній арені. Про це сказав Зеленський, але яку саме – уточнювати не став. При цьому, гарант заявив, що домовлятися про що-небудь зі своїм попередником не збирається. За словами Зеленського, головна помилка Порошенка — те, що він досі вважає себе президентом.

Раніше повідомлялося, що експерти оцінили ймовірність доведення справ Порошенка та Омеляна до суду, а також проаналізували дії ДБР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини